Invitation til konference!

Vær med til at sætte dit præg på byggebranchens udvikling den 20. marts 2024!.

Skal bygge- og anlægsbranchen udvikles eller afvikles?

 

Det spørgsmål stiller WE BUILD DENMARK og ForskByg den 20. marts 2024, når vi sætter fokus på de store udfordringer – og muligheder – branchen har lige nu! For dem er der mange af!

 

Vi skal bygge bedre, mindre klimaskadeligt og sikre, at både nulevende og fremtidige generationer kan bo sundt og sikkert og komme fra A til B. Samtidig skal vi udlede mindre CO2, genbruge mere og bedre, renovere og transformere eksisterende bygninger – og vise resten af verden vejen mod langt mindre klimaskadelige bygge- og anlægsaktiviteter, end det vi ser i dag! Og så skal det også være god forretning for virksomhederne – det skal kunne ”betale sig” og styrke konkurrenceevnen at bygge mindre klimaskadeligt.

 

Det er ikke en nem opgave! Vi tror på udvikling frem for afvikling, men ved også, at det kræver noget at nå dertil. Det kræver viden, udvikling, samarbejde, en ny værdiforståelse og en fælles retning – og det kræver, at vi handler! Allesammen! Sammen!

 

Du er inviteret
Med det afsæt inviterer vi alle bygge- og anlægsbranchens aktører til en dag i udviklingens og handlingens tegn. Når vi slår dørene op den 20. marts 2024, er det med inspiration fra den udvikling og innovation, der er i gang og lige nu skabes både på forskningsniveau og i virksomhederne – men også med det formål at skabe en fælles retning og ”råbe i kor”- og vise, at udvikling, innovation og grøn omstilling kan være en god forretning!

 

Hør oplæg fra bl.a. Christian Ketels, Søren Jensen, DTU, Teknologisk Institut, Aarhus Universitet, Zealand, Aalborg Universitet, Rambøll og mange flere!

 

Derfor skal du deltage
Vil du være med til at præge udviklingen i branchen? Vil du inspireres? Netværke med aktører som har en holdning? Være med til at skabe løsninger i fremtidens byggeri? Og vil du være med til at præge bygge- og anlægsbranchens kernebudskaber og slå dem fast med syvtommersøm?

 

Så kan du sikre dig en billet allerede nu – vi vil så gerne have plads til alle, men det har vi ikke, så det er først-til-mølle.

Deltagelse er gratis, men til gengæld forventer vi, at du bidrager aktivt med dine input og dine holdninger.

 

Se program

 

Tilmeld dig her